Teamwork foredrag

Skab et vinderteam med teamwork

Et godt teamwork blandt ledere og medarbejderne i en virksomhed resulterer ofte i de bedste resultater for virksomheden. Hos de fleste mennesker kan det at skulle arbejde sammen med et team om at nå et bestemt mål, være med til at øge motivationen og ikke mindst resultaterne. De fleste mennesker oplever dette teamwork i deres arbejdsliv, men de færreste oplever det gentagene gange.

Teamwork fremme holdånden

I et inspirerende og motiverende foredrag giver Niels Laulund sit bud på, hvordan en virksomhed kan opnå bedre resultater ved hjælp af et styrket teamwork. Niels Laulund pointerer i sit foredrag, hvor vigtigt det er, at ledere og medarbejdere i en virksomhed arbejder som et team, og ikke mindst føler sig som et. Det er Niels Laulunds år i guldfireren, kombineret med mange år ledelseserfaring der har været med til at give ham en stor forståelse for, hvad der er særligt vigtigt for at kunne arbejde sammen som et team.

I Guldfireren

Niels Laulund har i 20 år arbejdet med ledelse, strategi og teamwork, og har derfor en bred erfaring og viden inden for feltet. Derudover har Niels Laulund været en del af den olympiske guldfirer, hvor han roede sig til OL guld i 1996 sammen med Eskild Ebbesen, Thomas Poulsen og Victor Feddersen. Niels Laulund kobler i sine foredrag sin viden fra sin tid som elitesportsudøver og sine erfaringer fra erhvervslivet, hvilket give en unik viden om, hvordan man skaber det bedste teamwork i en virksomhed.

Book et foredrag om teamwork, Guldfireren og meget mere

Ønsker I at få optimeret jeres teamwork i jeres virksomhed? Og ønsker I at blive inspireret af Niels Laulunds fortællinger om, hvordan han formåede at skabe et vindeteam igennem godt teamwork? Så tøv ikke med at kontakte Niels Laulund. I er meget velkommen til at ringe på telefon 22 21 16 65 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Niels Laulund

Det siger andre...

Søren Stevnsborg

Som et led i den videre udvikling af vores it-organisation, havde vi på et to-dage seminar valgt at stille skarpt på "Ledelse af teams". Vi valgte at invitere Niels Laulund til at komme og fortælle om hans tid i Guldfireren. Det viste sig at passe fantastisk godt sammen med de debatter, vi havde haft i løbet af dagen, fordi Niels på en fantastisk god, ærlig og levende måde fortalte om Guldfirens rejse fra at være en gruppe på 4 mænd til et super velfungerende team. Det, som efterlod det største indtryk, var dels bøvlet med at håndtere forskelligheden, samtidig med at det stod klart, at forskelligheden netop gjorde den helt afgørende forskel, dels at de turde formulere den ultimative ambition og gå efter den og holde fast i den over lang tid.

Det var i det hele taget et meget stærkt og lærerigt indlæg - et indlæg, som jeg tit tænker tilbage på. Tak!

Søren Stevnsborg, CIO Topdanmark