Foredrag

Niels Laulund taler

Over en lang årrække har jeg stået på både små og store scener i ind- og udland, og holdt flere hundrede foredrag om målsætning, teams og ejerskab.

Det er min historie om de tre år hvor jeg var en del af Guldfireren (Guldfirerens første tre år) og mine betragtninger om at få tingene til at ske. Foredraget har jeg valgt at kalde ”Guldet vindes i hverdagen”. Det handler nemlig – som det ofte også gør i virksomheder – om at have tillid til dem der skal eksekvere, at involvere dem 100%, og om de små tiltag hver eneste dag. Dét der får tingene til at ske…

Her er lidt udtalelser…

Thomas Koefoed

Der var rigtig gode reaktioner på dit indlæg. Du er super inspirerende og leverer dine budskaber knivskarpt. Feedback har været at alle i høj grad kunne adaptere store dele af din historie til deres egen dagligdag. Når jeg har spurgt hvad de vil tage med sig har feedback været fx synliggørelse af mål udadtil, definering af roller i teamet, åbenhed og respekt omkring hinandens styrker, full stop-reflekter-kommuniker og sammen sæt en ny agenda når der ikke bliver leveret ift mål, konverter kvantitative mål til kvalitative mål som ikke kun rammer hjernen men også hjertet. Og sidst men ikke mindst skabte du en stemning og en energi som var det bedste afsæt for resten af dagen. Her blev dit indlæg bl.a. brugt som generator if. med definering af potentielle roadblocks for opfyldelse af målsætninger og definition af actions samt placering af ejerskab ift til at overkomme disse.

Thomas Koefoed, Nordic Marketing Director, JACOBS DOUWE EGBERTS

Morten Finnemann

“Niels har med sit foredrag en utrolig evne til at tale til ALLE. På tværs af faggrupper, alder, kulturel baggrund og placering i hierarkiet. Det er en udfordring vi meget tit står med i en kompleks hospitalsvirkelighed, hvor mangfoldigheden er stor. Hvordan sætter vi samarbejde på dagsordenen, så det har relevans for alle? Med sine medrivende og virkelighedsnære fortællinger, tager Niels hver enkelt deltager i hånden ind i dilemmaer, konflikter og sejre. Det er som at være der - som at have haft en åre i hånden og trænet teamsamarbejdet! Og dagligdagen kan bare komme an!”

Morten Finnemann, Chefkonsulent Rigshospitalet

Trine Ahrenkiel

“Jeg vil blot igen sige tak for et skarpt og relevant indlæg, som har høstet mange roser efterfølgende. Du og Eskild var med jeres levende og velforberedte performance på scenen med til at sætte stemning og fylde på vores lederdage, og det er vi alle meget taknemmelige for. Jeres indlæg blev i dén grad et reference-punkt på dagen, vi kunne ikke have ønsket os det bedre.”

Trine Ahrenkiel, Kommunikationsdirektør Nykredit

Kenneth Heiden

“Jeg har som leder brugt Niels ved flere lejligheder i forbindelse med forandringsprocesser. Niels er troværdig når han er på scenen. Han har, ud over en fantastisk evne til at formidler og fortælle, både erfaring som leder og som sportsmand. Det gør at folk lytter og er åbne for Niels’ budskaber, hvilket giver en ideel ramme for at diskutere koblingerne til egen virksomhed, kultur og målsætninger. Niels' pointer er både til stor inspiration når det handler om ledelse, teamwork og forandring.”

Kenneth Heiden, CFO, Deloitte Danmark

Mulle Juul Korsholm

“På Kampagnegruppens årlige seminar blæste Niels alle omkuld med sin fantastiske fortælling. Niels foredrag gav stof til eftertanke, anledning til refleksion men mest af alt lysten til at gå ud og performe ’rø… ud af bukserne’ i flok. Niels er afsindigt inspirerende og motiverende og hans evne til at koble hans sejre fra sportens verden til en virksomheds/organisations udfordringer og muligheder er unik. Jeg kan kun på det varmeste anbefale, at inddrage Niels hvis du har brug for at løfte dit team eller din afdeling til nye højder.”

Mulle Juul Korsholm, Kampagnechef Folkekirkens Nødhjælp

Frederik Lotz

“Niels' foredrag er storartet inspiration, når der arbejdes med firmaets holdninger og kultur i forbindelse med at få dagligdagens leaderteam til at fungere optimalt i forhold til den overordnede strategi.”

Frederik Lotz, Group CFO og Executive Vice President, Arla Foods

Søren Stevnsborg

Som et led i den videre udvikling af vores it-organisation, havde vi på et to-dage seminar valgt at stille skarpt på "Ledelse af teams". Vi valgte at invitere Niels Laulund til at komme og fortælle om hans tid i Guldfireren. Det viste sig at passe fantastisk godt sammen med de debatter, vi havde haft i løbet af dagen, fordi Niels på en fantastisk god, ærlig og levende måde fortalte om Guldfirens rejse fra at være en gruppe på 4 mænd til et super velfungerende team. Det, som efterlod det største indtryk, var dels bøvlet med at håndtere forskelligheden, samtidig med at det stod klart, at forskelligheden netop gjorde den helt afgørende forskel, dels at de turde formulere den ultimative ambition og gå efter den og holde fast i den over lang tid.

Det var i det hele taget et meget stærkt og lærerigt indlæg - et indlæg, som jeg tit tænker tilbage på. Tak!

Søren Stevnsborg, CIO Topdanmark

Jakob Grane

“Jeg har haft fornøjelsen at, at arbejde sammen med Niels i mange år og har haft ham med som inspirator i forbindelse med flere strategi-sessions over årene. Niels er helt unik til at sætte den mentale scene omkring vigtigheden af at have en stålsat ambition, om hvor man vil hen samt hvad det kræver at nå derhen. Han er altid fuld af energi og evner i den grad at fange både det store rum med flere hundrede deltagere og den mere intime setting i direktions- eller bestyrelseslokalet
. Jeg kan på det varmeste anbefale Niels som inspirator i forbindelse med topledelsens arbejde med strategi og ledelse.”

Jakob Grane, founder & partner, The Consulting Firm

Anders Gisselmann

“Jeg har overværet Niels´ foredrag - og det er absolut et af de bedste foredrag jeg har set fra en sportsmand.....og tro mig jeg har set mange. Så til jer der overvejer at booke Niels´ foredrag - go ahead.”

Anders Gisselmann, foredragsrådgiver, One2speak A/S

Leif Lyder Jensen

“Niels tog os i sit foredrag med på en rejse, som var den perfekte kickstart på vores årlige internationale leadership seminar omhandlende egen team performance. En fantastisk inspirerende og yderst motiverende rejse, som førte os alle tilbage til tiden og minutterne før Atlanta, hvor selvtillid, evnen til fravalg og refleksioner over egen performance blev opskriften på en klar succes => nøjagtig som i vores hverdag som ledere. Også i denne session kom Niels i mål som en klar nummer 1.”

Leif Lyder Jensen, Change & Project Manager, Holger Christiansen A/S – A Bosch Group Company

Mette Bjerrum

"I sit foredrag på den årlige konference for den globale ledelse for IT i Novo Nordisk med Lars Fruergaard Jørgensen i spidsen, fortalte Niels sin egen historie på en medrivende og sympatisk måde, hvor han så at sige tog forsamlingen med storm og ramte plet med "Guldet vindes i hverdagen". Koblingen til ledelse af og med andre var tydelig og gav iden grad stof til eftertanke. Ved afslutningen af flere dages intense konferencedøgn tog Niels endnu engang Guld ved at få den bedste evaluering (samlet 4.7 på en 5 punkt skala) – SÅDAN!"

Mette Bjerrum, HR Business Partner, Novo Nordisk.

Christian B Lund

“Jeg har hørt og læst mange idrætsfolks historier. Denne er utvivlsomt den mest inspirerende og den med de tydeligste paralleller mellem erhvervsliv og topidræt”

Christian B. Lund Adm. dir., Sanistål

Tim Damgaard Christensen

“Inspirationen fra denne historie vil sidde i mig resten af mit professionelle liv.”

Tim Damgaard Christensen, Senior Project Manager, GN Resound

Jeannette Spies

“Niels Laulund er en passioneret og skarp formidler. Med afsæt i sin tid på 'Guldfireren', er Niels' budskab, at dét at sætte sig klare mål og at nå dem, kræver valg - og fravalg. Ingen fravalg, ingen sejr. Uanset om det er i eliteidrætten eller i erhvervslivet. Niels lader os samtidig komme med ind bag facaden og få et indblik i hans erkendelser. Her er det ikke kun OL-guldvinderen, men også mennesket Niels, der fortæller sin historie. Og den brænder sig fast. Et fantastisk foredrag jeg på det varmeste kan anbefale!”

Jeannette Spies, Senior Communications Manager, Novo Nordisk

Jens Erik Karlskov Jensen

“Niels' foredrag er uden tvivl konkret læring og virkelighed for enhver topleder. Den måde, Niels og resten af Guldfireren udførte opgaven på, er præcis det samme, som enhver moderne topleder kan gå hjem og gøre i sin egen virksomhed sammen med sit team – og vinde guld til virksomheden og dens ejere.”

Jens Erik Karlskov Jensen, Bestyrelsesformand, Netværk Danmark A/S

Niels Laulund Stående